Alle nyheter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Tirsdag 2 Juli hadde Haltdalen Sparebank sin årlige utdeling av midler til allmennyttig formål og HTF kunne med glede motta 5000,-

HTF drives av medlemskontigenter, støtte fra andre lag/foreninger og ikke minst lokalt næringsliv, slik at det alltid er positivt å blitt lagt merke til og få tilskudd til arbeidet som nedlegges av våre frivillige.

Jeg ønsker på vegne av HTF å takke for bidraget og ikke minst at vi har vår lokal bank med på laget.

Frank Mikkelsen, Leder HTF 

Tags:

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Holtålen Turforening arrangerer ny fellestur til Storsola i Sylene søndag 7.juli 2019.

Felles kjøring fra Coop Haltdalen med avgang kl.0800. Avgang fra Circkel K i Ålen kl. 0820.

Turen til Storsola er ikke like krevende som til Stor-Sylene, men har vel så fin utsikt!

Tags:

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

I Haltdalen vil Holtålen turforening kjøre Meenget-Holddalsvollene. Meenget-Envollen vil bli forsøkt kjørt så snart snøforholdene tillater det. Denne løypa er ikke kjørt den siste uka fordi det virvles opp for mye grus og stein. Vi følger med på nedbøren og kjører når det er forhold til det!

I Ålen kommer vi til å konsentrere oss om Holla og Målåsetret-Hovsbua. Utover det setter mangelen på nok snø dessverre en stopper for kjøring i de andre løypene. 

Følg med på facebook (Holtålen turforening) og på Skisporet.no eller last ned appen "skisporet" - der informasjon om når løypene er blitt kjørt, kommer opp automatisk. 

Værmeldingene for romjula er ikke bare positive med tanke på snøforholdene. Det er meldt om noen få varmegrader og nedbør. Den nedbøren kan komme som snø, som regn eller som sludd. Vi får se. Inntil videre benytter vi anledningen til å ønske alle våre medlemmer og andre skientusiaster ei riktig god jul. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Vi prøver igjen med topptur til Storsola søndag 19.08.2018 og håper på brukbart vær! Felles kjøring med start fra Coop Haltdalen kl 08.00, ca 8.15 fra Circle K i Ålen. Vi kjører til Nedalshytta, det tar ca 2 timer, så vi vil starte å gå derfra senest 10.30. Beregnet gåtid er 7 timer t/r, høydeforskjell 930 m. Denne turen er ikke like krevende som til Storsylen, men har vel så flott utsikt!
Ta med godt med mat og drikke, og selvfølgelig klær tilpasset høyfjell og vær. 
Vi kan undersøke muligheten for felles middag på Nedalshytta etter turen, så fint om du melder interesse så vi har litt peiling på antall.

Bekreft deltagelse på Facebook,  eller send sms til Synnøve Lillevold: 95 755 908.