Alle nyheter

En viktig del av lokalsamfunnet!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Anders Bakken og kona Solrun Hetling har hytte i Hollvollvegen øverst i Ålen. Det var foreldrene til Solrun som satte opp hytta i 1960, og ifra 2014 er det Anders og Solrun som har vært aktive brukere og eiere av hytta.

For oss er oppkjørte skiløyper viktige fasiliteter i hyttehverdagen sier Anders, og jeg skal gladelig innrømme at også vi har klaget i vårt indre over manglende løypekjøring enkelte helger. Vi er selvsagt klar over at løypene ikke kommer av seg selv, og at det ligger utrolig mange timer med arbeid bak skisporene vi har tilgang til i Holtålen gjennom vinteren.

I starten av oktober 2019 arrangerte Holtålen kommune igjen Storhelg i Hovet. Under hyttetreffet i Rallaren fredag kveld kom Anders i prat med Frank Mikkelsen, leder i Holtålen Turforening. For å gjøre en lang historie kort resulterte dette i at Anders nå bidrar med å kjøre skispor for turforeninga når han er på hytta i Ålen. Anders og Solrun trives utrolig godt i kommunen, og ser ikke mørkt på å være med å bidra i lokalsamfunnet.

I Holtålen kommune setter vi stor pris at deltidsinnbyggerne kommer tettere på lokalsamfunnet, både ved å delta på det som skjer i kommunen - men også som her – gjennom å bli med og holde hjula i gang.

Kanskje er det flere som kunne tenkt seg å bli en større del av det vi har her i Holtålen? 

Vi skal i alle fall gladelig formidle kontakt med riktig person for ditt engasjement om du ønsker det.

 Husk, med god hjelp kan det bare bli bedre!

Anders Bakken 1

«- For meg er det kun snakk om noen timer av helga, og det er egentlig et overkommelig bidrag for å være med og holde løypenettet åpent. Små lokalsamfunn holdes i stor grad i live av frivillig innsats, og vi ønsker jo selvsagt også å være en del av lokalsamfunnet. Hytta i Ålen er like mye hjemme for oss som leiligheten i Trondheim.»

 

Artikkelen er laget og publisert av Holtålen kommune. HTF har fått lov å gjengi den på vår hjemmeside. 

Tags: