Facebook feed

Logg inn

Ålen/Aunegrenda 13/04

Som sesongavsl. blir det kjørt løype fra Aunegrenda til Holdsjøen i kveld. Lørdag morgen kjører vi Flya, Rensjøen, Folldalen, Målåsetre og til Holdsjøen. Se løypekart Ålen øst/ Aunegrenda for trase. Fredag er det kjørt fra Brenntelet til Benntjønna, Litjvollen og ned Børsonløypa med maskin. Det er topp forhold og fine værmelinger. Helgas løype er dessverre ikke annonsert i retten, hjelp oss med "jungeltelegrafen" evt. sms. GOD TUR!

Siste løypemelding

 • Fellestur til Holtsjøen 2. påskedag

  2. påskedag blir det fellestur til Holtsjøen med start på Målåsetra mellom kl 10 og 12. Servering på Holtsjøen fra kl 12-14.

   
 • Ålen, påske

   

  Det kjøres spor på Østsida med utgangspunkt Flya og Målåsetra. Sørvest-sia kjøres med utgangspunkt Holla og skisenteret. Dersom været tillater kjøres det også mellom toppen av Skisentret og Holla (Benndalen) .

   
 • Haltdalen, påske

  Lørdag 8. kjøres Drøydalen, Vollfjellet og Kjerssåsen til Holdbrua. Mandag 10. kjøres Aunegrenda Rundt om Holddalsvollan og Tveråtjønna. Onsdag 12. kjøres Kjersåsen, Vollfjellet, Heksemsvollan og Svenukløypa. Fredag 14. kjøres Aunegrenda Rundt, Holddalsvollan og Tveråtjønna. Vi tar forbehold om vær og andre forhold

   

Skisporet.no